Torsdag 21 April

Bara en natt kvar och sedan tar jag helg. Det är både roligt och mysigt att jobba på nätterna, men jag kan lova att jag har varit väldigt trött. Är inte riktigt van att vara vaken på nätterna och sova på dagarna. Men nu har jag då prövat det iallafall, så nu behöver jag inte gruva mig för att flyta ytterligare några nätter! Inatt kommer jag tjäna väldigt bra med pengar med tanke på att det är röd dag, så det känns super! Men nästa gång jag är såhär lång ledig och ska flyta tar jag nog inte på mig fyra nätter på rad, kanske sprider ut dom lite så man verkligen orkar och inte är helt slut på. Men det har varit jättekul och prövat på!

Nu väntar jag på att min fina ska komma hem med påskriset så jag kan göra lite påskfint utanför våran ytterdörr och sedan ska vi åka på solariumet och sola. Sedan blir det nog bara att ta det lugnt fram till jag ska på jobbet igen, kanske hinner jag packa lite inför helgen så det inte blir så stressigt imorgon när vi ska grilla.

Vi pratade förresten igår om att vi snart varit förlovade ett år och tillsammans i tre år. Vi förlovade oss på Pappa's födelsedag och den är snart, hans femtio års dag. Då ska vi gå ut och äta, hela familjen. Det blir en underbar och hemsk dag, samtidigt. Det kommer göra så fruktansvärt ont att Pappa skulle fyllt femtio år men samtidigt kommer det kännas fantastiskt att fira våran förlovningsdag.

Nä nu ska jag fortsätta att göra ingenting, kanske ta på mig lite kläder så jag är klar när min fina kommer hem.
Ta hand om er ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0