Lördag 9 April (min födelsedag!)

Idag fyller jag hela tjugo år, så grattis till mig! Som min Mamma och Pappa skulle sjungit som dom gjort under alla mina år ''Det är ingen vanlig dag för det är våran Sara's födelsedag, hurra hurra hurra!'' Dom sjöng nämligen så i Lotta på Bråkmakargatan och hon var min stora idol när jag var liten, så därifrån kommer det. Förra året så sjöng min fina så fint för mig och gav mig frukost på sängen, men i år överraskade han mig med världens finaste blombukett och otroligt vackra hjärtörhängen klockan tolv inatt. Jag är så lycklig med Peder! ♥

Nu på morgonen har jag hunnit med en morgonpromenad och fixat mitt hår. Fina Malin ska ju sätta in löshår på mig idag så jag har stylat till det som jag vill ha det så är det bortgjort. Nu om en timme ska vi vara på plats, duka och göra i ordning innan alla gäster kommer. Ska även hinna förbi systembolaget och köpa mig något gott att dricka tills ikväll, förstå att det är första gången jag får gå in dit själv idag! Helt otroligt. Bara det gör att jag känner mig gammal ;) Nä men det känns faktiskt stort om jag ska vara ärlig.

Klockan två kommer alla gäster och då ska vi äta massor med god mat som världens finaste Mamma fixat. Det blir dubbelmarinerad fläskfile, sirapsmarinerad kyckling som smakar som honungskyckling och så potatisgratäng till det. Efteråt blir det tårta, en tårta med hallon och en med choklad. Det kommer vara supergott! Mamma gör alltid god mat så jag oroar mig aldrig. Vad skulle jag göra utan dig Mamma? Du är bäst!

Nu ska jag fortsätta med att göra mig klar och städa upp lite här hemma. Jag har sett framemot denna lördag hur länge som helst, flera månaders planering. Det kommer bli så kul!

Hoppas ni får en lika underbar dag/kväll som jag ska ha. Ta hand om er ♥


( Min 18års dag, minst lika speciell som denna! )
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0