Lördag 30 April

Valborgsmässoafton, sista April, en årlig högtid som jag inte tycker är så speciell om jag ska vara ärlig. När jag var mindre kollade vi alltid på majbrasorna som brann här i Lycksele. Vi åt grillat varje valborg, det var en tradition. Större än så har vi nog aldrig gjort Valborg, men det kan ju vara mysigt att vara med familjen och så. Jag kommer inte vara med min familj alls nästan, jag jobbar ju så det hindrar ju ganska mycket. Min fina är i Tjäl med Linus och kommer inte hem försen ikväll, det tycker jag är bra för han ska inte behöva sitta här hemma i lägenheten själv och inte göra någonting. Min lille plutt. Jag börjar om och jobba klockan fyra så jag hinner inte äta grillat hos Mamma heller, får lyxa till med bacon här hemma eller något istället ;)

Imorgon jobbar jag heldag och sedan är jag ledig både måndag och fredag veckan som kommer. Känns bra! Nästa helg ska vi bara rå om varandra, vi åker nog till Tjäl och umgås med min fina's familj. Kan vara härligt att ha en sån helg också, bara vara.

Till veckan kommer såret som knappt hunnit läka rivas upp igen. På tisdag är det den tredje Maj och då skulle min Pappa fyllt femtio år. Min fina Pappa som inte finns med oss längre. Det gör så ont att skriva det, att säga det, att inse det. Vi tänker gå ut och äta för att på något sätt känna att vi firar honom. Det kommer göra så ont.
Jag älskar dig Pappa och saknar dig så obeskrivligt mycket

Samma dag som Pappa fyller år firar jag och min fina ett år som förlovade. Tänk vad tiden bara flyger iväg, tyckte nyss vi förlovade oss. Så dagen efter, den fjärde Maj, firar vi tre år. Tre år av obeskrivlig lycka och jag är så glad att jag får dela mitt liv med just Peder. Han är verkligen den finaste människan jag någonsin träffat, så omtänksam, snäll, helt fantastisk. Han förstår mig som ingen annan. Jag skulle inte vara så stark som jag är om det inte vore för honom, han har hjälpt mig genom så mycket. Världens bästa pojkvän!

Nu ska jag vänta på att Mamma ska komma förbi och sedan vila en stund innan det är dags för jobb igen.
Ha en trevlig Valborg alla fina läsare, ta hand om er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0