22 December

I övermorgon är det julafton. Ikväll har vi klätt granen, den blev så fin. Våran alldeles egna första julgran som min fina fixat, kanske inte den mest fagraste av alla i skogen men den får duga. Efter allt vårat pynt så blev det jättefin, vi lyssnade på julmusik medans vi klädde den och kramades. Jag har världens bästa pojkvän. Så nu är alla tomtar framme, knäcken ligger i frysen, julskinkan är fixad och det luktar julgran över hela lägenheten. Ändå känns det inte som att det är julafton på fredag. Men julkänslan kommer väl. När jag tar bilen upp till Sidberg och får spendera dagen/kvällen med världens bästa farföräldrar, då kommer jag känna att den underbara julen är kommen

Jag har inte så mycket att skriva just nu faktiskt. Sitter med färg i håret och blir julfin. Ska mysa med min fina resten av kvällen för han åker till Tjäl imorgon och firar jul där. Självklart vill jag fira jul med honom, men vi vill båda vara med våra familjer och så länge vi inte har barn passar vi på att vara där vi själva vill vara. Han kommer ändå hem på julaftonskvällen för att vakna upp med mig på juldagen. Myspys!

På tal om juldagen så var jag så himla sugen på att fara ut. Men nu verkar alla mina kära vänner dra sig ur. Jag som hade sett framemot en rolig kväll här hemma med god dricka och roliga spel, får hoppas att någon ändrar sig för det är inte ofta jag känner att jag vill ut. Behöver få komma ut lite.

Nä nu säger jag godnatt för mer kommer jag inte skriva ikväll. Imorgonbitti ska jag träna på gymmet en timme och sedan blir det jobb från klockan tolv till klockan fem. När jag slutar tänkte jag fixa lite saker på stan, kanske köpa mig något nytt som jag kan ha på mig i helgen, kanske köpa nya skor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0