Du är inte värd någonting i mina ögon.

Jag har väldigt svårt för att hata, jag vill inte hata människor för jag vill alla väl. Jag tycker inte om människor som snackar skit om andra, jag ser helt enkelt ingen anledning till att prata illa om varandra. Om jag inte tycker om en människa så låter jag han/henne vara helt eller så säger jag det rakt ut till den personen och går inte omvägar. För sånt kan göra väldigt ont. Vad ser man egentligen för nöje med att sitta och prata strunt om andra? Tycker att man ska fokusera på sitt eget liv, om man nu inte tycker om någon person så behöver man väl inte nämna den. Då är det ju bättre att visa att man inte bryr sig alls istället för att såra. Okej, det man inte vet lider man inte av. Men om man får veta då? Om man får veta vad en människa säger om en, då blir man sårad. Och det gör faktiskt jävligt ont. Jag blir nog mest ledsen, inte arg.

Självklart har jag sagt något dåligt om vissa människor, det ska jag absolut inte ljuga om. Jag har sagt vad jag tycker och tänker, kanske inte alltid sagt det rakt ut och vågat stå för det. Men nu när jag blivit lite äldre, varit med om mer, fått växa upp snabbt så har jag insett att det finns viktigare saker här i livet. Det finns viktigare saker än att hata, prata illa, slösa energi på människor som bara är ute efter att såra. Jag kommer nog aldrig inse hur människor kan ha det som en hobby, att prata illa om andra jämt och ständigt. Jag fattar inte.

Jag vill inte att människor ska ha överseénde med mig eftersom min Pappa försvunnit, absolut inte. Jag vill inte att människor ska tycka synd om mig och smöra för mig, bara för att jag är så himla känslig nu. Men jag vill att man ska tänka efter, tänka efter en extra gång för det är inte rättvist mot mig att behandla mig illa. Speciellt inte efter det jag gått/går igenom just nu. Jag vill inte hamna längre ner på botten så snälla lägg av.

Jag kan inte vara någon annan än mig själv. Du behöver inte tycka om mig, du behöver absolut inte älska mig, men låt mig isåfall bara vara. Jag mår bättre utan dig. Det ska bli så skönt och slippa dig.
Kommentarer
Postat av: Liz

Folk som få dig att må dåligt förtjäna inte dig, dom som stjäl din energi..

Låt dom inte få din energi utan lägg den på folk som du tycker om och som tycker om dig.

Du är värd de bästa =)

2010-12-16 @ 21:37:35
URL: http://lillzie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0