Vardagsgrubbel - som vanligt

Dricker litervis med vatten och varvar mellan Minnah Karlsson - Empty room och Natasha Bedingfield - Soulmate. Är det något jag älskar så är det kärlekslåtar, smöriga mys låtar. Jag fullkomligt älskar Westlife till exempel, dom sjunger så fruktansvärt vackert. Gråter alltid när jag hör deras låtar. Speciellt 'you raise me up' för den älskade Pappa när jag sjöng. Minns när det var 'bögigt' att killar lyssnade på pojkband, eller man klassades som en tönt om man tyckte dom var bra. Jag skrattade bara åt det och fortsatte älska deras röster. Ljuvliga stämmor! Älskar även covers, någon ni måste lyssna på är Sam Tsui. Hans röst är perfekt.

Helt plötsligt blev jag ensam hemma, min fina åkte på jobbet även om det bara är för några timmar känns det så tomt. Om jag sitter här vid datorn och min fina sitter vid tvn så kommer han in hit minst tio gånger på en timme, pussar mig och säger att han älskar mig. Han är världens kramgoaste kille och nu kanske ni förstår hur lycklig jag är. Jag blir som nykär hela tiden när jag är i hans närhet. Underbar känsla

Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen så det bara är att skutta i säng när min fina kommer hem. Ska kliva upp relativt tidigt imorgon och ta mig en väldigt lång promenad. Jag har blivit alldeles för lat och alla vet vi vad det brukar leda till. För mycket soffhäng och för mycket godsaker leder till viktökning. Nu påstår jag inte att jag blivit tjock, men jag har lagt på mig lite om man säger så. Kommit ur form. Ska börja träna på allvar nu, ska börja med långa promenader och sedan får det bli jobbiga gympass när jag kommit igång. Bäst att börja lugnt, annars går det lätt utför. Jag som älskar träning, är förvånad att det blivit såhär.

När Pappa försvann så gick allt bakåt. Träningen som var en stor del av mitt liv blev drabbad. Jag satt hellre hemma i tv soffan med min fina och åt upp en chips påse än att åka på gymmet och springa en timme. På något sätt dämpade maten/godsakerna smärtan, jag har aldrig trott på något som heter tröst äta förren nu. Det är hemskt att det kan bli så, men jag ska verkligen ta tag i det hela.

Nä nu skriver jag inget mer idag, hoppas ni får sova gott inatt för det ska jag göra!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0