30 December

Julen bara flög förbi som den alltid gör och snart är det ett nytt år igen. Jag jobbar imorgonkväll och hela helgen så för mig blir det inget festande eller liknande, hade det nog ändå inte blivit men ändå. Det kan vara ganska mysigt att jobba storhelger, jag jobbar inte på tolvslaget iallafall så det känns bra. När jag slutar imorgonkväll skulle min fina göra en god middag åt oss och sedan ska vi nog bara mysa fram till tolvslaget. Så länge jag får spendera kvällen och skåla in det nya året med värlens finaste människa så spelar resten ingen roll

Jag har flera nyårslöften som jag ska försöka hålla. Har sedan jag vetat om vad det innebär haft nyårslöften, det har varit allt från att inte äta godis på ett år till att varje dag försöka säga till mina närmsta hur mycket jag älskar dom. I år kommer det bli något heeelt annat och något som jag verkligen kommer göra mitt allt för att hålla. Man kan säga att dessa nyårslöften är väldigt viktiga för mig. Jag kommer göra framsteg, jag känner det på mig.

Nä nu ska vi åka på Expert för jag ska byta till telia och så måste jag köpa ett skydd till min nya mobiltelefon. Hon som jobbar på Elgiganten måste vara dum, hon skickade med ett skydd som var för en helt annan telefon så nu hoppas jag att dom har ett här i Lycksele.

Hinner jag inte skriva något innan imorgon så får jag önska er ett gott nytt år. Hoppas ni får dela kvällen/natten med människor ni älskar och ta hand om varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0