Dag 05 - Vad är kärlek?

Kärlek för mig är att hejdlöst kasta sig ut på djupt vatten utan flytväst, att ta en risk när man inte vet vad som väntar. Kärlek rör om, förvirrar, gör dig lycklig,  gör dig förkrossad. Kärlek kan vara ditt livs största misstag eller också ditt livs största chans.

Kärlek är för mig som att ge sig ut på en vandring mitt inne i skogen där det inte finns några stigar och du har varken karta eller kompass. I kärlekens värld läggs allt annat åt sidan och  det enda som betyder något är jag och mina känslor.

Min Peder är det finaste jag har i mitt liv. Han älskar mig trots mina brister, han finns alltid där för mig oavsett hur långt borta vi är ifrån varandra, han torkar mina tårar, han stöttar mig, han får mig att orka fortsätta kämpa. Han får mig att skratta, han ger mig det där pirret i magen, allting runt om stannar av när han kysser mig. Han är den som håller mig hårt om natten och aldrig släpper taget. Han är verkligen det bästa jag har och jag kan inte förstå vad jag gjorde innan jag mötte honom. Han är min bästa vän som jag vågar berätta allt för, han lyssnar, förstår och hjälper mig finna en väg ut ur alla problem. Han är bäst i mina ögon.

Livet är inte en dans på röda rosor, likaså är inte ett förhållande en dans på röda rosor jämt. Klart vi har haft våra bråk och diskussioner under dom här snart tre åren vi delat. Men det har gjort oss starkare och vi har kommit varandra mycket, mycket närmre. Efter varje bråk eller diskussion inser jag hur klok min fina är och jag inser varför jag är med honom. Han är så fruktansvärt klok så det är inte sant, men vi är ganska envisa båda två så det är inte alls konstigt att vi har våra heta diskussioner ibland. Tjurskallen min ;)

Så länge vi är tillsammans faller resten på plats. Jag älskar dig obeskrivligt mycket




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0