Mondaymorning.

Laddad inför en ny arbetsvecka? Nja, sådär faktiskt om jag ska vara riktigt ärlig. Tycker att helgerna bara flyger iväg och det är lite tråkigt. Egentligen borde helgerna vara som veckorna och veckorna vara som helgerna ;) haha! Man får drömma. Nä men när man väl kommer på jobbet så går det hur bra som helst, jag trivs ju så bra på Skytten så det är ju inga problem. Men det är så mysigt att bara få vara och ta det lugnt, så härligt att inte ha några tider att passa. Fast nä, så ska jag inte tänka. Skulle aldrig vilja vara arbetslös, så skönt med ett arbete att gå till varje dag.

Veckans schema består bara av jobb och träning som det ser ut nu. Ska försöka ta mig till gymmet några dagar i veckan också, förstår inte varför jag blivit så slö den senaste tiden. Orkar inte med någonting. Men i veckan ska jag verkligen kämpa och ta mig dit, för när jag väl är där går det ju hur bra som helst, bara jobbigt att byta om och he sig dit.

Hoppas alla min fina läsare får en bra start på denna vecka, själv ska jag hoppa in i duschen så jag blir som en människa igen.


Tycker om den här bilden så mycket! Den är tagen av ingen mindre än
mig själv, med min mobilkamera i Tjäl för ett tag sedan. Den är så fin!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0