frågor / svar

Hur är du som person? Glad, rolig,envis, omtänksam och kan lätt tända till på små saker om jag är på dåligt humör. Många människor uppfattar mig som en aggressiv människa vilket är helt fel, men jag är nog en sån som skyddar mitt revir om man säger så. Jag släpper inte in vem som helst i mitt liv.

Vad är ditt mål med livet? Mitt huvudmål med livet är att få må bra. Och jag mår bra när jag tränar, jobbar, umgås med min fina älskling och min underbara familj. Jag har fruktansvärt många framtidsdrömmar som jag vet kommer slå in, can't wait!

Vad skulle du helst slippa för en vecka? Jag skulle vilja åka utomlands en vecka och bara njuta av livet. Slippa tänka på att man måste upp klockan sex och jobba, slippa alla falska människor, få vara med människor som ställer upp och stöttar mig. Det skulle vara guld värt.

Är du lätt att prata med? Ja, det tycker jag och jag har hört många av mina vänner säga det. Jag är en sån som älskar att lyssna, stötta och jag bryr mig verkligen. Jag är inte en sån som bara prata om mig själv, jag lyssnar hellre än att prata om mig själv. Jag är inte en sån som bara sitter och håller med för att det ska låta bra, jag är en väldigt omtänksam människa och vill att alla ska må bra.

Vad är dina svagheter? Jag skjuter gärna upp saker. Som till exempel att fara till tandläkaren, kan ringa och boka om flera gånger bara för att jag är så himla nervös över att jag ska ha något hål eller liknande. Jag är ganska slarvig av mig, tappar bort saker väldigt ofta. Jag är väldigt, väldigt känslig. Kan gråta för ingenting, blir rörd över det mesta och tar åt mig trots att jag kanske inte borde.

Vad är din största marddröm? Min största marddröm var att förlora någon jag älskar, vilket jag redan har gjort. Jag är ännu mer rädd nu, för att förlora någon fler som står mig nära och som jag aldrig vill vara utan. Jag är livrädd för att förlora någon fler, brukar tänka på det flera gånger per dag. Så rädd är jag. Ligger ofta vaken om nätterna bara för att höra att Peder andas. Det är knäppt, jag vet. Men har man förlorat sin bästa vän så kan det bli så. Man vet hur det känns att ha så fruktansvärt ont i hjärtat, man vill inte uppleva det igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0