2011-02-19

Sitter och dricker en kaffekopp i hopp om att bli lite piggare, just nu stirrar jag på skärmen för jag är så otroligt trött. Jag kommer nog aldrig lära mig att gå isäng i tid. Igår somnade jag när klockan var lite över tolv, egentligen borde jag lagt mig i sängen klockan halv tio eller något. Men när jag väl kommer på jobbet blir jag nog pigg, får vi hoppas. Går en delad tur idag, känns faktiskt ganska bra. Då hinner jag med ett besök på gymmet under rasten. Sedan var det tur att jag jobbade heldag imorgon för då ska vi fira våran fina Mamma på kvällen ♥

Igår kväll tog vi oss en tur till Sidberg. Farmor och farfar var inte hemma så vi skulle gå ut med Busy och ge henne mat. Farmor är ju så fruktansvärt söt! Hon hade dukat upp med bullar och kakor så vi tog oss en kaffekopp och satt där en bra stund och bara surrade. Man blir så lugn av att vara i Sidberg. Så härligt att fara dit och bara vara. När vi kom hem till Lycksele igen for vi till Mamma en stund och var med henne. Där Mamma är, känner jag mig alltid trygg.

Nu ska jag borsta mina tänder och sedan bege mig iväg på jobbet. En himla tur att min fina har fixat en motorvärmare för annars skulle jag nog frysa ihjäl påväg till jobbet. Idag är det exakt -30 grader. Huvva!

Ha en härlig dag alla fina läsare. Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0