Mysfredag!

Denna fredag började med att jag såg att det var -25 grader kallt ute, så jag tog med min goda smoothie och la mig i soffan. Såg 'mitt stora feta grekiska bröllop' för första gången i mitt liv och den var faktiskt superbra. När kylan lagt sig klädde jag på mig och promenerade till Pappa's grav. Tårarna rann på vägen dit och när jag kom fram kände jag mig så svag, jag satte mig ned på marken och bara grät. Viskade att jag älskar honom, att jag vill att han ska komma hem. Plötsligt började det blåsa jättemycket och snön från träden föll ned på marken. Det kändes som ett svar till mig. Som en varm puss mot min kind. Älskade Pappa.

Marcus hämtade upp mig och vi åkte en sväng. Han får mig alltid att le. En människa som Marcus borde alla få ha i sitt liv, han gör allting så mycket bättre genom att bara finnas. När jag kom hem möttes jag av en glad pojkvän, han hade suttit och kollat på en massa hus här i närheten av Lycksele. Sötnosen min! Vi är nog ganska överens om att vi vill bo i ett hus på landet, nära Lycksele. Nog för att det kommer dröja ett tag innan vi flyttar från lägenheten, men alltid mysigt och drömma sig bort ibland :)

Nu ska jag duscha varmt och sedan krypa in i min onepiece. Ikväll blir det bara en massa mys med cola, godis och en Bond film. En äkta mysfredag med andra ord.

Imorgonbitti ska jag upp tidigt och ta en powerwalk, sedan ska vi hinna med ett gympass innan vi ska på kalas! Farmor's tvillingbröder fyller år så vi ska fira dom imorgon. Ska bli roligt och träffa en massa folk.

Ha en mysig fredagskväll alla fina läsare. Ta hand om er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0