Promenad/köttsoppa/gymmet

Nu är jag hemkommen från promenaden och middagen står på spisen! Pratade med min älskade bror under promenaden, vi pratade konstant en halvtimme. Haha! Han är min bästa vän. Älskar att dela med mig av allt till honom. Känns så härligt att ha någon man alltid kan ringa till, någon man alltid kan gråta ut hos. Älskar dig Macke!

Som sagt så håller jag på att laga middag just nu. Får bli någon enkelt och gott idag, köttsoppa. Vi ska bara äta och byta om sedan åka på gymmet så fick bli något snabbt idag. Gott med varm mat när man fryser.

Ska dra med mig min älskling och go svägerskan på gymmet. Mamma skulle visst också vara där så nu får jag massor med sällskap när jag ska träna. Annars brukar jag träna själv, nu fick jag helt plötsligt många med mig ;)

Är kramsjuk i vansinne. Lyssnar på kärlekslåtar och längtar till min fina slutar jobba så jag får kramas. Jag inser mer och mer för varje dag hur lyckligt lottad jag är som får dela mitt liv, min vardag med Peder. Han är världens bästa människa, världens finaste utan tvekan. Jag har tur jag som fick honom. Plöttn.


Min snygging i Alanya! ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0