Söndagkväll.

Ikväll har jag jobbat och det gick bara bra. Jobbar man med duktiga och snälla människor så funkar allt så bra, är så glad att jag hamnade just på Skytten. Världens bästa äldreboende utan tvekan. Sen är det så bra att Skytten är stort med många korridorer, får man motion under arbetstid ;) Tror inte det finns många som går lika mycket som vi gör på dagarna, spring hela tiden och det är härligt. När jag slutade och kom hem passade jag på att diska bort en massa, bla alla matlådor som jag alltid lyckas glömma på jobbet. Jag måste faktiskt få skryta lite över mig själv när det gäller att sköta hushållet. Jag har blivit bra mycket duktigare på att diska, laga mat och städa. Hatar när det är stökigt så jag går och plockar nästan hela tiden. Vuxenpoäng till mig kanske? ;) Mamma? ;)

Jag är väldigt trött, imorgon är det fjärde dagen i rad väckaren ringer klockan sex och det tar faktiskt på. Jag bytte ju med Lars i fredags och jobbade dag istället för kväll. Men imorgon när klockan blir kvart över ett kan jag säga att jag har helg, i hela sex dagar dessutom! Ska bli skönt att få vara ledig, träna och bara må gott. På tisdag ska jag och finaste Mamma åka till Knaften och mysa med världens bästa Ingela och söta Albin. Längtar så mycket! Vill bara hålla om honom och pussa på honom. Han är heeeelt underbar. Ska ta mig en tripp till Sidberg också någon dag i veckan, saknar mina underbara farföräldrar. Nästa helg ska vi på farmor's tvillingbröder's födelsedagskalas, sedan åker vi till Tjäl och blir där till på söndagen. Ska bli roligt och komma iväg och träffa Peder's familj lite, var ett tag sedan och jag tycker om dom så mycket :)

Imorgon när jag slutar ska jag ta den långa rundan runt Betseledammen, får hoppas att det inte blir kallare. Sedan när jag kommer hem ska jag och min fina Peder fara på gymmet och träna. Har inte varit dit på ett tag, har haft annat att tänka på. Men imorgon kör vi igen! Sen tror jag minsann vi ska lyxa och fara på suntan. Är ju alldeles likblek nu för tiden när man inte solat på hela vintern.

Nu håller mina ögon på att falla igen så jag ska göra mig klar för sängen och sedan sova. Kram på er!


Tog en bild på Mamma's tulpaner idag med min kamera. Det blir jättebra bilder med den!
Kommentarer
Postat av: mamma

Yes, vuxenpoäng ;) <3

2011-02-06 @ 22:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0