9. Mina inspirationskällor

Först måste jag få skryta lite och säga att min största inspirationskälla är mig själv. Om man nu kan välja sig själv? Jag lyckades gå ned hela trettio kilo på egen hand, utan någon bantningsmetod. Rätt kost och träning är mitt motto, jag har erfarenhet av Cambrigde och Nutrilett och det har inte funkat alls. Man går oftast upp allt man gått ned om inte mer, men sedan finns det ju dom som är så starka och klarar av att hålla ett strikt matschema efteråt och träna i vansinne. Men äter man rätt och rör på sig varje dag, går man ned i vikt.


Mamma är också en inspirationskälla för mig. Hon har varit överviktig största delen av sitt liv, pendlat fram och tillbaka och nu har hon gått ned lika mycket som jag gjorde och hon har förändrat sitt utseénde fruktansvärt mycket. Hon är så stark och hon har verkligen bevisat att kämpar man, så når man sitt mål.




Sedan så har jag börjat följa en blogg nu på senare tid, bloggen heter www.iaatc.se och drivs av en tjej som heter Benita Schoultz. Hon har gått ned 50 kilo och är kanske inte vid sitt mål ännu men oj vilken stark tjej! Hon har verkligen gjort det bra. Hon äter rätt och tränar, precis som jag gjorde och såna tjejer beundrar jag. Såna människor som har mål och ser till att man klarar det.


Se bara vilken otrolig skillnad! Bilderna är lånade från hennes blogg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0