Andra Juni

Har sovit till nu, skulle ha kunnat sova några timmar till känner jag men snart är det dags för en powerwalk! Efter jag har tränat ska jag och min fina fara på solariumet och sola. Han är ledig till på måndag, det är väl dom flesta som inte jobbar inom vården. Men jag säger bara 'Ha! vem tjänar mest pengar?;)' Nä, jag älskar faktiskt mitt jobb så för mig spelar det ingen roll att jag jobbar medans andra är lediga.

Ikväll jobbar jag, börjar halv fyra och slutar nio. Ska få ge insulin till middagen, våran sköterska ville att vi skulle sticka två gånger innan vi gör provet så ikväll blir det min andra gång och till veckan gör jag provet. Ska bli skönt att få det bortgjort faktiskt, jag kan ju det här nu. Jag har bara gruvat mig (som jag gör med alla nya saker som dyker upp) och det är därför jag inte bett om att få delegering tidigare.

Imorgon har jag kastat om mina arbetstider lite, börjar klockan tio och slutar klockan tre. Skulle egentligen jobba från tolv till fem, men eftersom att jag är en av dom som fixar personalfesten så får vi sluta tidigare och jag vill ändå göra mina fem timmar. Vi ska äta gott, umgås och dela ut presenter till alla som fyllt år och fått barn. Trevligt!

Nä nu ska jag bege mig ut i den friska luften. Ta hand om er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0