Åttonde Juni

Nu har vi städat hela lägenheten + balkongen. Puh! Jag är genomblöt av svett ska ni veta, jag trodde knappt mina ögon när jag såg att termometern visade 37 grader i solen. Jesus. Det förklarar varför jag var så svettig efter min powernap, mådde rent illa när jag vaknade! Men nu ska jag inte klaga på värmen, det är underbart att sommaren är på gång. Jag blir så mycket gladare av solen, dessutom har jag blivit riktigt brun!

Idag jobbade jag förresten till kvart i tre, har fått min insulindelegering nu och det känns toppen. Nu har jag liksom allt, behöver inte göra mer prov och så utan har allt som alla andra anställda har!

Imorgon fyller min fina älskling år och även världens bästa storebror. Jag har bakat kanelbullar och kladdkakemuffins (på muffinsen ska jag ha en gräddklick och bär) och imorgon skulle min fina svänga förbi bageriet och köpa en tårta. Han fick välja, jag blev bara glad att han ville ha köpt tårta ;) Så morgondagen kommer bestå av först jobb till halv fyra och sedan fira dom två.

Jag längtar så mycket till fredag! Jobbar till kvart över ett och sedan åker vi på en mysig kärlekssemester över helgen ♥ Vi ska bo på hotell, vårat hotellrum har jacuzzi så vi ska bada massor! Sedan ska vi äta gott och shoppa. Jag känner på mig att det kommer bli en helt fantastisk helg.

Nu ska jag duscha och sedan mysa med min fina innan det är dags för en dejt med John Blund. Godnatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0