Jag älskar dig mer än allting annat Peder

Det är lätt att tycka om Peder. Han är så snäll, genomsnäll. Han får mig alltid att skratta, bara genom att låta på ett konstigt sätt eller säga ett ord. Han får mig att känna en sån enorm trygghet, bara genom att vara. Han är alltid så mån om sina nära och kära, det finaste jag vet är att se honom med hans småsyskon. Bara det får mig att inse att han kommer bli världens finaste och snällaste Pappa i framtiden. Det är fantastiskt att se.

Han är verkligen den lugna i vårat förhållande, han säger alltid att allting ordnar sig medans jag är den som kan bli helt hysterisk och bara skrika. Men han får mig alltid ned på jorden igen, alltid. Och det är kanske därför jag alltid känner mig så trygg i hans närhet, för jag vet att så länge jag har honom vid min sida ordnar sig resten. Min fina Peder.

Vi har delat tre år tillsammans och vårat förhållande har verkligen varit en berg- och dalbana. Men vi har alltid hållit ihop. Vi har aldrig gjort slut. Vi har kämpat och verkligen gjort allt för att hålla ihop. Vi bestämde oss tidigt att vi alltid ska lösa saker och ting och inte ta förhastade beslut. Han vet alla mina hemligheter och jag vet alla hans. Kanske har jag inte alltid fått reda på hans vid dom rätta tidpunkterna och kanske har han svikit mig, men jag älskar honom och jag vet att han aldrig skulle ljuga för att såra mig. Alla människor är vi rädda för att förlora någon vi älskar, så jag har alltid förstått hans beslut. Även fast det har gjort ont.

Jag har insett att Peder är den som jag vill dela mitt liv med och det är en underbar känsla. Jag vill spendera varenda dag med honom, jag vill bli gammal tillsammans med honom. Han är mitt allt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0