Sjuttonde Juni

Jag hade bestämt mig för en lång sovmorgon idag på min lediga fredag men icket, var alldeles för varmt i sovrummet trots fläkten så jag vaknade klockan nio. Men det var kanske lika bra, har hunnit städa upp lite här hemma och gjort mig klar för att fara på stan. Min fina ska hämta mig om en halvtimme och vi ska följas för att köpa blommor och lite saker till våran balkong. Äntligen!:) Igår när vi var hos farmor och farfar fick jag med mig en massa krukor hem, bla två blomlådor som jag ska hänga på balkongräcket och en jättestor hink i rost, hur fin som helst! Sedan ska jag köpa två sittdynor till våra stolar och något fint att ha på bordet, det kommer bli jättefint.

När vi är klara på stan ska jag hämta lilla Ritchie och träna i skogen med honom, precis som igår. Jag ska vara hundvakt idag åt den sötingen, så han får följa med mig hem sen och vara sällskap medans jag planterar blommor och städar ;)

Mamma skrev just ett sms om att dom har underbart väder där borta i Alanya, vi hade ju över fyrtio grader när vi var där förra året och det var knappt så man kunde vara ute pga värmen. Åh vad jag blir avundsjuk när jag hör att dom har det så underbart, nu längtar jag fruktansvärt mycket till vi ska åka!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0