Tjugofemte Juni

Min jobbar kväll igår var över på några minuter kändes det som, hann knappt blinka så var klockan nio och jag kunde bege mig hemåt. For direkt till Mamma där alla var, hann precis till efterrätten! Jag hann även träffa lilla Ritchie och så tog jag och Malin oss en sväng till Tuvträsk där vi hämtade min onyktra älskling. Han är ju för go. När vi hämtat upp honom for vi tillbaka till Mamma och där satt vi till klockan tolv då vi bestämde oss för att gå hem och sova. Jag har sovit fyra timmar inatt, kunde inte alls somna trots att jag jobbat och var helt slut på. Lite jobbigt var det allt när väckaren ringde klockan sex imorse, men det är bara att bita ihop.
Denna helg ger mycket pengar!

Jag var avundsjuk på alla som fick fira midsommar igår, även om jag fick fira på mitt eget lilla sätt. Men hade varit riktigt roligt att vara ledig och kunna slappna av. Igår var det enda jag hade i tankarna att jag var tvungen att sova snart för att jag skulle upp om några timmar. Men nästa midsommar, då jäsiken ska jag vara ledig och då blir det fest i vansinne! Längtar.

Idag jobbar jag till klockan fem, när jag slutar ska jag äta grillat med min fina och sedan lägga mig och vila någon timme eller två. Efter det ska jag nog ta mig en promenad och försöka få med min fina på solariumet så vi kan sola, det är bara regn och kallt ute så då får man fuska ;) Senare ikväll går vi nog över till Mamma och är där resten av kvällen. Min syster m. familj är ju där och dom skulle stanna till imorgon så vi hinner träffas mera ikväll. Dom är så fina. Hade fått ett väldigt fint sms av syrran imorse. Glad blev jag! ♥

Ha en härlig lördag, speciellt ni som är bakis ;)

för mig är du allt jag någonsin önskat mig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0