Tjugonde Juni

Tre veckors semester närmar sig med stormsteg och det känns underbart. Jag hade ju inga planer alls för sommaren (förutom att få vara med min fina och bara rå om honom) så min chef fick bestämma och då blev det andra perioden. Sedan åker jag till Stockholm med Mamma och Malin nästa tisdag! Jag har längtat efter den resan sedan vi bokade, det ska bli så grymt roligt. Shopping, Gröna Lund, god mat, träffa finaste Lisa och så vidare! Att få komma bort ska bli riktigt härligt. Bara få vara och slappna av.

Ikväll jobbar jag, imorgon jobbar jag till halv fem, onsdag och torsdag är jag ledig och sedan jobbar jag hela helgen. Japp, jag jobbar midsommar. Hur känns det då? Pengar i vansinne blir det men hade kanske hellre varit med familjen. Nu kommer ju min syster m. familj också så det hade varit roligt att umgås med dom. Men jag får försöka vara där så mycket som möjligt när jag inte jobbar. Allt ordnar sig!

Jag är riktigt trött idag, kan bero på att jag inte sovit så mycket under mina lediga dagar. Sedan så regnar det som tusan så jag undrar hur jag ska göra med min promenad, kanske springer på löpbandet istället.

Ta hand om er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0