2011-03-08

Godmorgon alla fina läsare! ♥

Jag vaknade tio i sex och direkt tänkte jag på att det här kommer bli en lång dag. Då kändes det inte riktigt som att jag ville slå upp mina ögon kan jag säga, hade hellre legat kvar i sängen men icket. Idag är det jobb till halv fem som gäller, när jag slutar ska jag hämta upp min fina och så ska vi gymma en timme. Jag ska nog gå/springa på löpbandet, sedan tror jag att vi ska fara och hälsa på Mamma. Hon skulle visst bjuda på semlor ;)

På tal om träning. Jag blir mer och mer sugen på att köpa ett löpband, jag vet att jag kommer köpa ett men när är frågan. Det känns som att det kommer behövas framöver när jag börjar jobba mer, då har man inte riktigt tid och orken att gå ut på långa promenader så då vore en timme på löpbandet varje dag väldigt bra. Får fundera vidare, var inne och kollade på det på marknaden men blev inget köp. Måste nog fara dit och kolla igen!

Imorgon är det Zumba med Mamma och Malin som gäller, jag har längtat ända sen förra onsdagen! Det är ju så himla roligt, jag skrattade igenom hela träningspasset och det kändes verkligen dagen efter att man tränat varenda muskel i kroppen. Hur skönt som helst. Vill lätt träna det fler gånger i veckan!

Nä nu ska jag dricka upp min kaffekopp och sedan ta bilen på jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0