Bra start på veckan.

Nu har jag just kommit hem från Hårbolaget och oj vad härligt det var att bli ompysslad några timmar! Först gick Sofia (hon som alltid klipper mig) igenom mitt hår, sist jag klippte mig var ju före jul så det var lite att klippa och gå igenom. Sedan ville jag ha lite rött i håret så då blekte hon först eftersom jag har så pass mörkt hår och sedan la hon bara i en mörk färg i min hårbotten för resten av håret är redan så mörkt. Jag är hur nöjd som helst! Höll på att somna i stolen när hon tvättade håret och masserade hårbotten, finns verkligen inget skönare.

Från klockan fyra väntas jobb till kvart över nio ikväll och sedan ska jag och min fina Peder fara på solariumet och sola. Jag vill så gärna bli brun som jag var förut men har blivit alldeles för lat den senaste tiden, skjuter hela tiden upp och då blir det inte av. Men nu blir det solning i vansinne så man får lite färg!

Ikväll ska jag förresten jobba på 'blå sida' där jag aldrig varit, äldreboendet som jag jobbar på är uppdelat i två sidor och jag är på den röda sidan så det ska bli roligt att få pröva på något nytt. Lite pirrigt är det faktiskt, jag känner ingen av pensionärerna på den sidan så det ska bli lärorik att pröva på att vara där. Lite dåligt är det faktiskt att jag inte är deligerad på den sidan, men jag lär nog gå dubbel med någon så det ordnar sig.'

Jag vill bara säga att Sofia som jag klipper mig hos är inte bara  fruktansvärt duktig på att fixa hår utan även en genomgo människa. Hon förlorade sin Mamma för cirka tre år sedan och nyligen gick hennes morfar bort, så hon vet precis vad jag går igenom. Vi pratar alltid om saknden och sorgen när jag kommer dit, det betyder väldigt mycket för mig att ha någon utomstående som man kan prata med om det.

Nu ska jag klura ut vad jag ska göra för smarrig middag. Ta hand om er!
Kommentarer
Postat av: malin

Åååh vill se vill se vill se :)

2011-03-28 @ 19:55:09
URL: http://agirlcalledmalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0