Jobb/Träning/Jobb

Imorse när jag skulle på jobbet trodde jag helt ärligt att jag skulle falla ihop av smärta. Först och främst har jag fått en smäll på min handled så den gör ont bara jag rör den upp och ned. Sedan fick jag en stor muskelknut på mitt högra skulderblad igår som gjorde att hela min arm var bortdomnad imorse, kunde knappt sträcka ut armen. Jag brukar inte gråta när jag har ont men imorse grät jag av smärta, tack och lov har den mesta smärtan försvunnit nu efter många alvedon. Jag hatar att ha ont. Och framförallt i armarna/händerna som jag använder hela tiden på jobbet, men det gick iallafall bra att jobba idag, får hoppas att kvällen går lika bra.

Nu har jag precis gått på vårat nya band en timme, var alldeles genomblöt av svett när jag var klar. Superhärligt! Ska göra i ordning någon middag på en timme eller så, det blir nog lax till middag. Min fina är i Tjäl över dagen för att umgås med sin familj, hämta lite brev och så vidare. Vi var båda lika trötta imorse så vi skrattade hela vägen till mitt jobb, han är för fin min pojkvän. Min livskamrat ♥

Ikväll är det jobb som gäller igen, går en delad tur idag och det känns faktiskt bra med tanke på att jag jobbar imorgon också. Är man ledig måndag så brukar det vara skönt att kunna sluta klockan fem, då blir man ledig lite längre. Men imorgon går jag till 13:15 sedan skulle jag nog vara med på ett möte om det inte går att ordna på annat sätt, sedan är jag ledig en heeeel vecka. Hoppas någon blir sjuk i veckan så jag får flyta ;)

Nä nu måste jag gå från datorn så jag får någonting gjort innan jag ska jobba igen. Sköt om er!



Erik Saade vann igår förresten. Vad tycker jag om det? Han förtjänade det. Hans låt var jättebra och dessutom så är han ju inte speciellt ful heller. Så, jag säger tummen upp för det ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0