Lördagmorgon.

Idag är jag inte taggad på jobb för fem öre. Vaknade inatt av att min mage och min handled gjorde så ont så fick knapra lite alvedon för att kunna somna om. Nu på morgonen gör det fortfarande lika ont, så jag måste nog ta och kolla upp den på måndag. Den värsta är ju att man verkligen behöver båda händerna när man jobbar inom vården, så det är ganska svårt för mig att göra mitt bästa. Jag kommer på mig själv med att vara rädd för att ta i när jag ska lyfta eller något, jag vet ju att jag får väldigt ont så jag gör det inte ordentligt. Men om jag inte har fyrtio graders feber så sjukanmäler jag mig inte på helgerna, det är så svårt att få ut folk och jag vill inte sätta mina arbetskamrater i den sitsen. Jag får helt enkelt göra det jag klarar av.

Ikväll ska jag inviga vårat nya löpband, var alldeles för trött för att göra det igår. Men jag provade det lite iallafall och det verkar vara super. Skönt att slippa boka tid på gymmet för att kunna springa/gå.

Nä nu ska jag göra mig klar och sedan vänta på min fina Mamma som ska skjutsa mig på jobbet.

Kommentarer
Postat av: Hazel

Du är så snäll sara som tänker på dina arbetskamrater! Det är bra att ha arbetsmoral som många inte har! Det märkte vi ju bara i sommras när en del var "sjuka" jämt. Hoppas ni inte får en sån vikarie i sommar ;)Och hoppas det blir bättre i handen snart. Som du skriver, kolla upp det! Kram

2011-03-12 @ 07:34:40
URL: http://hastrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0