Lovelovelove you.

Idag är det den fjärde Mars. Om exakt två månader är det min och min fina's stora dag, då har vi varit ett i hela tre år. Det känns helt fantstiskt men samtidigt overkligt. Tänk att jag har fått ha den finaste människan i mitt liv så länge, lyckligare än vad jag är kan man inte vara. Trots att han säger att han är lyckligare än mig, det går inte. Jag är så lycklig tillsammans med honom så jag tror att jag spricker. Han är verkligen allt för mig.

Vi blev tillsammans den fjärde Maj 2008 och förlovade oss den tredje Maj (På världens finaste Pappa's födelsedag) 2010. Så snart har vi varit förlovade ett helt år. Var tar tiden vägen!? Tyckte det var nyss vi åt den där fruktansvärt goda middagen, tog på oss ringarna och myste hela kvällen. Helt klart den bästa dagen i mitt liv!

Det spelar ingen roll vad som skulle hända mig, eller hända honom, vi har alltid varandra. Så länge vi håller ihop faller resten på plats. Efter dom här snart tre åren vet jag att det alltid kommer vara vi två, oavsett vad. Vår kärlek övervinner allt, det har vi bevisat. Tack älskling för att jag får vara din. Jag älskar dig! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0