Mys torsdag.

Nu är jag precis hemkommen från älskade farmor och farfar ♥ Jag och Mamma åkte dit kring två idag, vi har fikat gott och ätit en jättegod middag, alltid så himla mysigt och vara i Sidberg. På något sätt är jag så nära Pappa då, jag vet att han alltid är där när jag är det. Jag tog några jättefina bilder på min älskade hund, hon är verkligen världens finaste och snällaste hund. Hon trivs så bra där också, även fast jag bara vill ta med henne hem så vet jag att det är där hon vill vara. Hon skulle inte trivas någon annanstans.

Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och gå ut på en lång promenad. Ska gå förbi och dela ut inbjudningskorten till min födelsedag. Nu längtar jag ännu mer till den nionde April, det kommer bli världens bästa födelsedag.

Senare ikväll står det städning och sedan mys på schemat, min fina har varit i fjällen och jobbat hela dagen så jag har saknat honom. Det hände en jättehemsk sak där idag men jag känner inte för att skriva så detaljerat om det, min fina's chef hittade iallafall en död man, han var bara 63 år gammal. Livet är orättvist!

Ta hand om er. Jag lägger upp bilderna på favorit Busy senare.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0