Andra Mars - Tvåtusenelva.

Imorse när väckaren ringde 06:00 ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om. Jag var så trött så det kändes som att jag fortfarande sov medans jag plattade mitt hår och åt frukost. Men jag tog mig igenom arbetsdagen iallafall, på något sätt kändes det som att jag tog mer ansvar idag och det känns så grymt bra. Efter jobbet struntade jag i gymmet och tog en lång promenad med världens bästa Frida istället. Min bästa vän ♥

Efter promenaden la jag mig i soffan en stund, åt lite middag och sedan somnade jag i två timmar. Vaknade klockan sex och då var det bara att byta om till träningskläder för att fara på Zumba med Mamma och Malin. Det var hur kul som helst! Jag skrattade mig igenom hela träningspasset och det känns verkligen i hela kroppen att man rört på sig. Kommer absolut vara med fler gånger. Nästa onsdag gäller det igen ;)

Nu är jag hemkommen och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Vi har besök av Jonte och Linus så medans jag sitter här och skriver får jag sår i öronen av allt jaktprat ;) Nä det är trevligt!

Imorgon blir det jobb från tolv till fem. Så det blir ett träningspass både före och efter jobbet, det går bra nu. Och snart är det fredag, som jag har längtat. Först gym, simma och sedan gå på marknaden på Malin. Längtar!

Kommentarer
Postat av: almenackan

trodde de var år 2011 hihi..

2011-03-03 @ 06:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0