I all evighet.

'Jag kommer älska dig i all evighet Sara'

Det är inte bara ord, jag känner det. Jag har aldrig i mitt liv känt mig så älskad som när jag är med dig. Att få somna med dig varje natt, att få vakna med dig varje morgon är min verklighet och jag skulle inte byta ut det mot någonting. Du är min dröm. Jag får dela mitt liv med min drömkille, det är helt fantstiskt.

För några år sedan var vi bara vänner och nu älskar vi varandra så högt som vi aldrig älskat någon annan. Jag minns att jag sa till mina vänner då att du var en perfekt kille, en sån som man skulle kunna vara ihop med i evigheter. Nu lever jag i den verkligheten och ord kan inte beskriva hur lycklig jag är. Ångrar inte en sekund.

Kärleken är inte alltid en dans på röda rosor, kärlek är som en berg- och dalbana. Det går upp och ned. Ibland förstår man sig inte på varandra, ibland vill man bara vara ifred och ibland kan man inte släppa taget. Men trots motgångarna vi haft så är det en sak som är säker, vi har alltid älskat varandra och kämpat för att vara ett. Vi har aldrig gett upp, för vi älskar varandra så mycket och det kallar jag äkta kärlek.

Jag kan falla, jag vet att du alltid tar emot mig. Jag kan gråta i din famn flera timmar och du ger aldrig upp hoppet om att jag ska få må bra igen. Du kämpar och försöker göra mig hel, trots att du vet att såret jag har inom mig aldrig kommer läka. Jag kan bara säga detsamma till dig, jag kommer älska dig i all evighet ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0