Första besöket på BB tillsammans

Ikväll har vi varit på BB med gruppen från föräldrautbildningen. Det var verkligen hur intressant som helst och nu är jag superladdad på att föda barn! Vill bara få det gjort nu ungefär ;) Vi blev visade runt där och fick se alla rum och se hur det såg ut i förlossningssalarna. Sedan fick vi information om alla verktyg som kan användas och så gick barnmorskan igenom all smärtlindring som finns. Vi fick även veta att Lycksele inte förlöser barn som väljer att komma ut före vecka 36, då får man åka till Umeå, visste jag inte! Och jag hoppas verkligen inte att lilla pyret vill komma ut så tidigt, för h*n ska inte födas i Umeå ;)

Det var väldigt givande att följa med gruppen på BB ikväll och jag känner ett lyckorus inom mig. Det är faktiskt inte så länge kvar tills det är dags och det blir så tydligt när man får gå igenom såna här saker med barnmorskan och se allting med egna ögon. När vi stod där inne i förlossningsrummet och barnmorskan pratade om smärtlindring, så svävade mina tankar iväg lite och jag tänkte att här kommer jag ligga om några veckor. Helt sjukt men så fantastiskt. Jag vill att tiden ska gå snabbare för nu längtar vi så mycket efter lilla pyret! ♥

Att göra det här, den här otroliga resan med min fina Peder är det bästa av allt. Att han finns vid min sida. Att vi skapat det här miraklet och gör detta tillsammans. Bara det får mig att känna sån lycka, jag kan inte ens beskriva med ord. Peder var verkligen min dröm innan vi blev ett och han valde mig. Tillsammans har vi gått igenom så mycket och klarat allt och nu har vi skapat något alldeles fantastiskt som snart kommer till oss. Jag svävar på moln just nu. Nästan så jag måste nypa mig en gång extra i armen för att inse att jag inte drömmer. Jag älskar livet som det är nu. Jag älskar min fina livskamrat så fruktansvärt mycket!

Kommentarer
Postat av: Frida - mamma till Elsa och Vilmer

När du skriver om BB får jag lite panik. Vi ska inte ha fler barn men jag vill ändå uppleva det igen. Vilket jag ändå inte får med skadorna jag fick. Jag blir snittad om jag vill ha fler :/

2012-04-20 @ 09:28:55
URL: http://Http://allgren.blogg.se
Postat av: Sanna

Så roligt med ett besök på BB :) Här får vi inte göra det, eftersom att det är allt fler som föder barn...så de har storföreläsning i en sal bredvid förlossningen istället!

2012-04-20 @ 11:02:47
URL: http://sannaerikakarlsson.blogspot.com/
Postat av: Jonna

ja visst är de härligt! Jag har bf om 11 dagar och längtar ihjäl mig snart!

2012-04-20 @ 16:05:20
URL: http://blogg.mama.nu/Jonnahansson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0