Kvällsbabbel

Efter besöket hos barnmorskan tidigare idag kände jag mig ganska nere, mådde även lite illa så jag la mig i sängen och där slocknade jag i hela två timmar. Antar att jag behövde den vilan. Men nu efter att jag fått äta blodpudding till middag, motionerat i nästan en timme och tagit mig ett varmt bad så mår jag mycket bättre. Nu ska jag fokusera på att äta bra mat och motionera, det mår min kropp så mycket bättre utav och förhoppningsvis blir jag lite piggare!

Imorgon är det fredag och jag älskar fredagar. Min fina är ledig och vi ska äta grillat hos Mamma, kan inte bli så mycket bättre! Hoppas det blir fint väder så vi kan vara ute imorgon och resten av helgen, man blir ju så mycket gladare och piggare av lite solljus. Sedan får vi se om vi åker till min fina's hemställe imorgon eller på lördag, han har fortfarande väldigt ont efter operationen i munnen så vi tar helgen som den kommer. Kan vara ganska skönt och bara vara hemma också.

På söndag ska jag fixa och dona på här hemma, för på måndag fyller jag nämligen 21 år! :) Det känns som att det var nyss jag fyllde 20, tiden går så himla snabbt. Min födelsedag kommer firas här hemma med familj och vänner, längtar redan tills jag får träffa alla fina människor! Har ju insett att man blir väldigt sugen på att umgås och prata med människor när man är sjukskriven och bara går hemma. Jag blir nästan lite galen! Vill ha människor runt mig hela tiden, men snart så, snart är jag aldrig ensam ;)

Hoppas ni haft en härlig torsdag! Kram på er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0