Nittonde April

Tack så mycket alla fina människor som tog er tid och svarade på mitt inlägg nedan och tack för alla tips! ♥

Jag känner mig lite klokare när det gäller försäkringskassans alla papper, men vi har bokat in en informationsträff på försäkringskassan som förhoppningsvis kommer göra oss lite klokare och hjälper oss att göra det som är rätt för oss. Det är verkligen så mycket nytt och bara stressen över alla papper hit och dit har gjort att jag inte kunnat slappna av riktigt men nu känns det så mycket bättre. Jag är gravid i vecka 32 nu, så det är cirka åtta veckor kvar till pyret är beräknad. Och man vet ju aldrig, kanske kommer pyret ut till oss om fyra veckor eller om tio. Så nu sista veckorna ska jag bara njuta av att vara gravid och göra i ordning här hemma. Jag ska bebisfrossa! Bädda spjälsängen (ytterligare en gång), fixa i ordning inne på toan så alla blöjor och annat får en bra plats, handla mer bebis kläder och tvätta upp dom och såklart styra barnvagnen fram och tillbaka när den dyker upp om cirka två - tre veckor! ;) Tack och lov känns allt så mycket bättre nu.

Dagens planer är att stöka undan lite här hemma, promenera i det härliga vädret, laga en god middag tills min fina kommer hem från jobbet och så ska vi fara med gruppen från föräldrautbildningen på BB. Äntligen! Som jag har längtat efter den här dagen. Jag minns att när min storebror och hans flickvän skulle dit så var jag så avundsjuk och det kändes så länge kvar tills det var våran tur, men nu är det dags! :) Ska bli så kul och intressant. Skriver nog ett inlägg ikväll om hur det var att vara där.

Hoppas ni får en fin torsdag! :)




Kommentarer
Postat av: emma

Hej! Hört talas om dubbeldagar? Innan bebis fyllt ett år kan du o Peder vara lediga tillsammans. Vet inte hur många dd son man har. Kolla på försäkringkassan. :)

2012-04-19 @ 15:50:55
Postat av: Lina

Sv: åh jag förstår det, beklagar din pappas bortgång kan inte ens föreställa mig hur det känns. Det blev verkligen en tankeställare för mig när min sambos mamma gick bort han är ju faktiskt ett år yngre än mig och då blev det verkligen påtagligt att livet är verkligen kort och verkligen kan ta vändning från en minut till en annan. Det är så orättvisst när våra nära och kära rycks ifrån oss.



Hoppas allt är bra med er ikväll! kram

2012-04-19 @ 20:13:09
URL: http://www.linaslycka.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0