Svar på era frågor ♥

Hur kan din pojkvän va så duktig på jaga? Visst känns de tryggt att ha en så duktig pojkvän? Önskar jag haft det :)

Min fina älskling, du är duktigast i hela världen på att jaga och det känns riktigt tryggt att ha dig som pojkvän ♥

Vad har ni för namnförslag på bebisen?

Vi har ett flicknamn som vi är helt säkra på, men det namnet vill vi hålla hemligt fram tills pyret kommer ut. Det är ett namn som är väldigt ovanligt och vi båda älskar det namnet. Jag sa redan innan jag blev gravid att den dagen jag får en liten flicka så ska hon heta så. Och så lär det ju bli, om det nu gömmer sig en liten flicka inom mig :) Pojknamn är vi inte helt hundra på. Men några namn som kommit på tal är: Wilgot, Liam, Malte och Felix :) 

Har du och din pojkvän planer på att gifta er?

Vi vill absolut gifta oss, men kanske inte riktigt just nu när lilla pyret fortfarande ligger i min mage. Min fina har sagt att han redan bestämt ett datum för bröllopet, så det blir spännande och se när han går ned på knä ;)

Vad tror du att du gör om tio år?

Jag hoppas att jag har tre barn, minst ;) Sedan så hoppas jag att jag bor på landet med min fina familj och en massa husdjur och så jobbar jag förhoppningsvis fortfarande inom vården. Är lite sugen på att läsa vidare så kanske har jag påbörjat någon utbildning. Barnmorska eller kurator är jag mest inne på.

Har din tatuering på sidan av magen förändrats något under graviditeten?

Nej inte alls! :) Den ser precis likadan ut som innan jag blev gravid och det är jag jätteglad för. Innan jag tatuerade mig så tänkte jag noga igenom vart jag skulle sätta den så den inte skulle bli töjas ut eller spricka den dagen jag blev gravid. Jag frågade till och med han som tatuerade mig och han sa att det stället som jag skulle sätta den på var bäst, för där förstörs den inte om magen töjs ut :)

Är allt klart inför bebis ankomst, har ni införskaffat allt redan?

Vi har köpt dom lite större sakerna redan, så som spjälsäng och barnvagn och nu fattas bara dom mindre sakerna. Vi ska åka och bo på hotell om några veckor, då ska vi handla det sista till bebisen och då lär vi nog handla mer kläder och sånt :)

Vad gissar ni på att det blir för kön?

Det är så svårt! Alla som träffat mig säger att jag har en typisk tjejmage, även alla som sett bilder på magen. Jag trodde på en liten pojke ända fram tills min bror fick sin son, då började jag tro mer på att vi väntar en flicka. Jag hade bara den känslan från början, att det var en pojke inuti mig. Men nu gissar jag faktiskt på en liten flicka. Och min fina Peder har hela tiden gissat på en pojke och gör det fortfarande. Oj vad vi längtar tills vi får veta vem det är som gömmer sig inom mig ♥

Kommentarer
Postat av: Frida - mamma till Liam och bebis i magen

Har han inte redan gått ner på knä? ;p De är väl de man frågar när man förlovar sig? Att man för lovar att man tackar ja till bröllopet. Kram

2012-04-05 @ 18:29:40
URL: http://Frudrutt.devote.se
Postat av: Zilla

Jag tror minsann med skarpt att det är en liten tjejj du har där inne! :)

2012-04-05 @ 19:33:02
URL: http://vivaladivah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0