Tjugotredje April

Hej på er mina fina läsare!

Jag har börjat sova riktigt dåligt om nätterna nu, vaknar hela tiden av att det värker i höfterna och så på det tar jag mig knappt runt och kan vända mig för att magen tar emot. Och på det, flera besök på toaletten varje natt. Ja förutom dom krämporna så är det väl bara fint med mig ;) Jag är ju hemma och sjukskriven så jag får ju möjligheten att kunna sova ut på mornarna och vila när som helst under dagarna, så det funkar bra ändå. Sedan har jag börjat vakna tidigt på mornarna av att vårat älskade lilla mirakel sparkar och bökar omkring inuti magen, så mysigt. Kanske det absolut bästa sättet man kan vakna på! :)

Så imorse tog jag mig en sovmorgon till tio, kändes som att den behövdes. Direkt jag klev upp ringde en kvinna från försäkringskassan och berättade att hon var min handläggare, hon berättade lite om sjukskrivningen och så skulle hon skicka hem ett papper med hennes namn, telefonnummer och lite information. Superbra. Känns härligt att jag har ett direkt nummer att ringa ifall det skulle vara något. När jag pratat färdigt med henne så åt jag frukost och inte långt efter det kom min fina hem på lunch. Blir så glad när han kommer hem och äter så jag får lite sällskap, sällskapssjuk som jag är! Alla som vill får gärna komma hit och umgås med mig ;) Det är ju så fruktansvärt trist att bara sitta hemma själv och inte göra någonting. Så, välkomna på gott kaffe och supergoda kanelbullar om ni känner er lika ensamma som jag! ;)

Nu har jag diskat undan och städat upp lite här hemma, bytt om till träningskläder och ska alldeles strax bege mig ut på en promenad. Det är jättetråkigt väder ute, snöar som bara den men jag tänker trotsa snöslasket och gå ändå. Alltid härligt med lite frisk luft! Det var ju så soligt och fint några dagar och tittar man ut genom fönstret nu så är det bara vitt, överallt. Jag som längtar efter sommaren och värmen, känns inte precis nära till det nu när snön bara öser ned. Jag vill ju plantera blommor och göra sommarfint på balkongen! :)

Jag hoppas att ni får en helt underbar start på veckan och att ni mår bra. Kram på er ♥


En bild på min älskade kula, togs igår.

Kommentarer
Postat av: Frida

Sara - vad roligt! Det är toppen med oss! Är sjukskriven 25 % eftersom jag har så högt blodtryck, och så är det de vanliga gravkrämporna. Men annars bra! Hur mår ni? Läser att du är sjukskriven.



Det är fantastiskt roligt med gravidbloggar, just nu i alla fall :-))

2012-04-23 @ 13:18:22
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Frida - mamma till Elsa och Vilmer

Han fastnade med axlarna eftersom han är bredaxlad och då sprack jag mycket plus att en muskel i rumpan gick av. Så då får jag inte föda mer vanligt eftersom det kan förstöra tarmen. Oj vad läskigt att hon höll på att dö! Kram

2012-04-23 @ 13:49:13
URL: http://Http://allgren.blogg.se
Postat av: sofia

åh va kul att få d som en överraskning! =)

hur långt är d kvar då? nu har vi soool så underbart. tråkigt att ni har snö =(

kram

2012-04-23 @ 17:08:27
URL: http://soffanmedco.wordpress.com
Postat av: Therese

Ja kommer efter 1 Maj ;)

2012-04-23 @ 22:38:14
URL: http://johansson1986.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0