Tolfte April

Ikväll har vi varit på våran första föräldrautbildning, superkul! Denna gång innehöll presentation, planering och så pratade vi lite om förlossningen. Det var tre, fyra stycken som skulle få sitt andra så det var riktigt intressant att höra på vad dom hade att säga om deras förra graviditeter och hur deras förlossningar gick till! Sedan var resten förstföderskor och jag kände igen ganska många, Lycksele är inte så stort så dom flesta har man stött på, så det känns riktigt roligt. Jag älskar att lära känna nya människor så förhoppningsvis klickar man med någon och kan umgås efter man fått barn! :)

Imorgon ska vi också på föräldrautbildning, mitt på dagen. Imorgon skulle barnmorskan gå igenom alla olika förlossningsställningar, lärorikt! Och nästa vecka ska vi få fara på BB och det är något jag verkligen längtar till. Jag har ju jobbat där så för mig blir det ju inte helt nytt, men för min fina som nästan aldrig varit på sjukhuset (förutom när Pappa dog) blir det ju en helt ny sak. Det känns kul att vi båda är riktigt positiva till dom här träffarna och det känns så tryggt att ha såna här träffar innan det är dags. Idag när vi pratade om hur det känns att föda barn, så blev jag så fruktansvärt taggad på att möta smärtan. Jag vill föda nu!!! ;) Nä inte riktigt ännu, men jag blir så laddad för förlossningen när man pratar om det.

Efter träffen imorgon ska vi fara och handla lite saker till vårat nyomgjorda rum i Tjäl. Vi är i princip klara där nu, det fattas bara att sätta fast listerna igen, städa upp lite och sedan inreda. Ska köpa dit gardiner, en matta, blommor och lite annat roligt. Längtar tills det är färdigt så vi får bära in sängen och sova där :)

Nu ska jag hänga lite tvätt och hoppa ned i ett varmt bad, för nu har jag oooont. Känns att jag suttit och åkt bil länge idag och sedan suttit på en stol i cirka två timmar. Hoppas ni haft en underbar torsdag, kram på er! ♥

Kommentarer
Postat av: Renata - gravid v 35

Låter ju precis som en föräldrarutbildning ska vara!! Härligt

2012-04-13 @ 00:05:36
URL: http://renatas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0