Tredje April

Hej på er mina fina läsare! ♥

Har ni haft en bra dag? Jag har haft en superhärlig dag, trots mycket värk. Jag kunde inte sova ut imorse så jag klev upp tidigt, åt en dunderfrukost och sedan städade jag upp lite här hemma. Det har varit så fint väder idag, trotsade värken lite och var ute på en kortare promenad. Det var så härligt när solen lyste.

Nu har jag precis kommit hem från lilla Oliver, har varit barnvakt åt honom nu på eftermiddagen när hans mamma var på läkarbesök. Det var jättemysigt, han var vaken under hela tiden jag var där så jag fick se han skratta massor av gånger och faster's pussar kom han såklart inte undan ;)

Just nu sitter jag bara och väntar på att min fina ska komma hem från jobbet så vi kan åka till Tjäl. Vi åker dit ikväll och åker hem imorgon. En mysig liten snabbvisit!

Hoppas att ni haft en bra dag! Kram på er.

Kommentarer
Postat av: ENDENISE

sv: tack :)

2012-04-03 @ 18:40:23
URL: http://endenise.se
Postat av: Charlotte

Klart det är jobbigt men jag tror att någonstans måste det finnas en mening med att de blev så här.. hur dumt de än kan låta så tror jag på en mening :)

Men jag lovar, jag gör helst inte om det!

Absolut, man glömmer allt vad som heter gravidkrämpor! man ser bara ett underverk och allt är perfekt! Förstår att du längtar men tiden kommer nog gå fort nu när de inte är så många dagar kvar! Oja, njut av magen så länge du kan! ;)

2012-04-04 @ 02:39:21
URL: http://annacharlottesvensson.blogg.se/
Postat av: Linda Olsson

Åh vilken liten underbaring! <3



Kramar

2012-04-04 @ 10:00:58
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Cissi

Mysigt att få bebisgosa, trots mycket värk!

2012-04-04 @ 11:48:34
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Sanna

Så mysigt med bebisgos :)



SV; Med mig är allt bara bra, det börjar kännas att det är dryga fem veckor kvar nu. Bebis känns mycket större, och vissa rörelser gör faktiskt lite ont. Men tur har jag haft, då jag inte haft några större problem med fogarna.

Hur är allt med dig? :)



Kram

2012-04-04 @ 11:55:26
URL: http://sannaerikakarlsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0