Åttonde Augusti

Ikväll är det en väääldigt trött Sara som skriver. Våran lilla prins sov så dåligt natten som var. Det har hänt tidigare men då har han kunnat somna om på morgonen, men inte den här gången. Han somnade i min famn imorse efter han ätit, men så fort jag la ned honom i vaggan eller hos mig i sängen så slog han upp sina blå och började gnälla. Jag gav honom nappen, han somnade i tio minuter, spottade ut nappen, började gnälla igen och så höll det på i några timmar. Men mitt i allting så började han låta jätteglad och började prata istället. Våran gofis. Och när han börjar låta sådär gulligt så blir jag bara så glad och det känns inte alls jobbigt att man knappt fått sova något, då vill jag bara plocka upp honom och pussa på honom!
 
Efter lunch idag så for vi, tillsammans med Malin och hälsade på Jennie och Melina. Vi drack kaffe och surrade i massor, vi hade en supermysig eftermiddag och Melina är ju bara för go! Tänka sig att om några månader kryper Elvin omkring som hon, det kan man inte riktigt tänka sig nu, jag tror att han alltid kommer vara såhär liten ;) Jag har sagt det tidigare men jag säger det igen, så kul det är att umgås med andra som också har barn. Det måste vi göra om! :)
 
Ikväll har jag och Malin varit ute på en powerwalk. Hela 90 minuter promenerade vi och det var riktigt härligt. Det känns att jag börjar kunna gå i ett snabbare tempo nu och att jag orkar mycket mer. Ni som känner mig vet att långa promenader är något som jag verkligen älskar, så att jag kan gå långt och länge nu utan att få ont någonstans gör mig så glad.
 
Imorgon ska vi inte göra någonting alls. Jag har tänkt ta en riktig vilodag, sova så mycket som jag kan och ta en timmes promenad mitt på dagen för lite frisk luft. Har varit rätt mycket nu på senaste tiden. Jag har varit väldigt stressad och orolig, egentligen inte över något speciellt men jag har bara haft det lite jobbigt så en lugn dag känns som ett måste nu.
 
Nu sover mina fina pojkar så sött här i sängen så jag ska göra dom sällskap. Hoppas ni haft en bra dag! Kram på er
 
Kommentarer
Postat av: Charlotte

ja det är verkligen hemskt då man inser att det faktiskt händer att så små å oskyldiga varelser lämnar jordelivet..
ja tyckte att de va så himla långt borta, att de va sällan de hände men efter att ha bott här på barn 4 inser jag att de händer oftare än va man tror.. känns som vi fått se tillräckligt av de för flera år framåt :/

Men han är verkligen super söt eran gosse, krama han från mig :)

2012-08-10 @ 22:22:00
URL: http://annacharlottesvensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0