Första Augusti

Idag har det varit en riktigt bra dag. Jag har känt mig på betydligt bättre humör än tidigare och jag har haft kvar världens energi från igår. Dagen startade med att jag och Elvin tog oss en sovmorgon, sedan låg vi och drog oss fram till lunch. Så mysigt. När jag hade gett honom mat och ätit själv så mötte vi upp fina Frida och så tog vi oss en lång powerwalk! Så kul att träffas, höra massa roligt skvaller och bara umgås. Jisses vad jag kommer sakna dig när du flyttar till Norge på måndag, men jag vet att du kommer ha det bra och att vi ses snart igen ♥
 
Efter promenaden så städade jag upp lite här hemma och när min fina kom hem från jobbet gick vi över till Mamma där det bjöds på färsk pasta med köttfärssås, så gott! Efter middagen började jag lite smått med inbjudningskorten till Elvin's dop i September. Jag hade först tänkt beställa hem egna grejer och göra egna kort, men insåg att jag väntat lite för länge med det och att dom snart ska vara skickade. Men det går att göra så fina på internet så det blir minst lika bra.
 
Ikväll har jag packat åt både mig och våran lilla prins, vi åker till Övik imorgon med min mamma och blir där i två nätter. Märks att det är mycket som ska med när man har en liten, jag har ju alltid hur mycket som helst med mig när jag åker iväg och nu ska jag packa för en till, ni kan ju tänka er hur min väska ser ut ;) Det känns kul att komma iväg lite och två nätter känns lagomt när jag aldrig sovit borta med Elvin tidigare. Vi ska bara ta det lugnt och njuta. Träffa våran fina släkt och shoppa lite.
 
Nu sover mina fina pojkar och jag ska strax göra dom sällskap. Ta hand om er ♥
 
Elvin och pappa mys
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0