Planering inför Elvin's dop ♥

Nu är det snart bara en månad kvar till Elvin ska döpas och vi planerar för fullt här hemma inför den stora dagen. Jag tycker det känns jättekul med dop och är en sån som älskar att planera och förbereda! Han ska döpas i Margaretakyrkan, där även jag och mina bröder blivit döpta. Älskar verkligen den kyrkan, så himla fin! Sedan kommer vi hålla till i Furugården efteråt, en mysig liten timmerstuga.
 
 Min fina svägerska Malin ska hjälpa mig med att göra och dekorera tårtorna, sedan är jag sugen på att göra ett par söta cupcakes och cake pops. Känns som att jag måste in på stan till veckan och handla lite ingredienser och dekoration till mina bakverk.
 
Och såklart ska vi ha solosång på Elvin's dop. En fin tjej som heter Elin ska sjunga en vacker låt som får mig att gråta av lycka. Kan nästan inte lyssna på den utan att tårar börjar rinna. Undra om jag kommer kunna hålla mig när hon börjar sjunga ;) Det känns lite mer speciellt och fint med någon som sjunger tycker jag. Hade så gärna velat sjunga själv till Elvin men jag vågar inte, vet inte varför jag aldrig kan ta klivet och strunta i att bli så nervös. Förhoppningsvis blir det bättre så kanske jag vågar sjunga till min fina på vårat bröllop! ;)
 
För någon timme sedan ringde prästen och vi bokade in en träff imorgon kväll för att prata om dopet. Kul! Det känns faktiskt som att det mesta är ganska färdigt. Inbjudningskorten är utskickade, dop klänningen håller på att sys, fikat är bestämt, solosång är ordnat och så har vi valt min älskade storebror som gudfar till Elvin. Det var ingen tvekan om den saken. Finaste Marcus ♥
Bilderna är lånade från google
 


RSS 2.0