Så var jag där igen - så laddad!

Jag älskar verkligen att träna. För mig är det jätteviktigt och jag rör på mig minst en timme varje dag. Känslan som jag känner efter ett träningspass går inte att beskriva med ord, då mår jag så himla bra och känner mig så positiv till allt.
 
När jag gick på högstadiet så gick jag ned 30 kilo och det är något som jag idag är fruktansvärt stolt över. Jag kämpade verkligen, hela tiden och även om det inte varje vecka hade givit resultat så gav jag aldrig upp. Min Pappa var min stöttepelare, i träning och mycket annat. Han brukade cykla bredvid mig när jag sprang och tack vare hans peppande ord så fortsatte jag springa när det kändes som att benen skulle gå vika. Han fick mig att ta fram en kraft som jag aldrig trodde att jag hade och jag är så tacksam över hans hjälp. Det var han som fick mig att påbörja ett helt nytt liv. Min fina, älskade Pappa.
 
Nu är jag där igen, på ruta ett. Efter månader som gravid ska jag påbörja min viktresa ned igen och jag är mer taggad än någonsin. Jag vill verkligen börja kämpa igen och nå resultat. Så länge som jag ammar Elvin så kommer jag självklart inte följa någon diet utan jag kommer motionera som jag gjort innan och börja äta hälsosamt. Sluta äta massa socker, för det är något min kropp inte behöver alls.
 
Nu har det gått nio veckor sedan Elvin kom ut till oss. Jag har inte ont någonstans och orkar mer än tidigare, så nu känner jag att det bara är för mig att köra på! Jag kör på mina powerwalks och så småningom ska jag köpa ett gymkort på badhuset och börja träna där igen. Som jag har längtat! Träning är verkligen en stor del av mig och mitt liv, så att jag kan börja röra på mig igen känns helt underbart. 
 
 
Kommentarer
Postat av: Renata

Heja heja!! Jag har också en massa kilo jag hade behövt gå ner...

2012-08-22 @ 20:29:39
URL: http://renatas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0