Tjugofjärde Augusti

Jag somnade sent inatt, vaknade efter bara någon timme då Elvin ville ha mat och så bestämde han sig minsann för att göra morgon klockan sju ;) Så mina ögonlock känns väldigt tunga, men efter lite frukost och en powerwalk så ska jag nog vakna till. Ska alldeles strax klä på Elvin och sedan ska vi bege oss ut, solen skiner ute men det är jättekallt. Är till och med kyligt här inne i lägenheten och vi brukar ha jättevarmt här hemma. Nu märks det att hösten är på ingång!
 
Dagens planer är att åka in på stan och göra lite ärenden, köpa lite nya kläder till Elvin och grejer så vi kan göra fot- och handavtryck på honom. Ska svänga förbi jobbet, hälsa på en stund och prata med chefen om när jag ska börja jobba lite smått nästa år. Även fast jag trivs jättebra att vara hemma och skulle kunna vara det i flera år med våran goding, så saknar jag att jobba väldigt mycket. Saknar mina fina arbetskamrater och vårdtagare, älskade Skytten!
 
Måste även ringa till Medicinkonsulten idag, boka tid för återbesök hos barnmorskan och så Elvin's tre månaders spruta. Fy, gruvar mig redan. Förhoppningsvis får vi en tid då min fina kan vara hemma så han kan följa med.
 
Även fast jag är ledig varenda dag, så är det lite extra speciellt med fredagar. Älskar dagen före helg! Ikväll ska vi äta en god middag, lax med cantadou täcke och en god sallad och så blir helgen full med mys. Livet är bra härligt :)

Hoppas ni får en bra fredag mina fina läsare!
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Bella - med mini i magen

Sv: ja det är det verkligen det är svårt att sätta ord på det men det är verkligen en speciell känsla :). Ja jag kan förstå att du kan sakna din mage ibland, de kommer jag med göra, det är så mysigt med alla små sparkar och lyssna på bebisens hjärljud hos barnmorskan. Ha en bra fredag fina du! Kram

2012-08-24 @ 11:41:45
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se
Postat av: Therese

Tro ja dycker upp vid middastid, för de där lät riktigt gott ;) Ja att fredagar ä extra härliga :)

2012-08-24 @ 15:22:45
URL: http://johansson1986.blogg.se
Postat av: cec

Va fin han är :) <3

2012-08-24 @ 19:19:48
URL: http://cecnilsson.devote.se
Postat av: jessica

Ja det tycker jag låter som en bra idé! :)

2012-08-25 @ 15:21:14
URL: http://jessicaelisa.blogg.se
Postat av: Frida

Tack själv fina du! :)

Den där bilden på Elvin är så fin!

2012-08-26 @ 17:33:46
URL: http://friiiiiiida.blogg.se
Postat av: moa

vilken snygging :D

2012-08-27 @ 18:28:33
URL: http://www.liindgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0