Tjugosjunde Augusti

Imorse ville Elvin göra morgon tidigt, måste erkänna att ögonlocken kändes tunga när han började skratta och prata klockan sju. Men, efter att jag klivit upp och gett honom mat så var jag hur pigg som helst. Städade upp lite här hemma och tvättade lite kläder. Efter lunch mötte vi upp Mia och Oliver för en promenad, vi blev väääldigt blöta men det var skönt att få röra på sig. Efter en varm dusch, mellanmål och lite mys så la vi oss i sängen där vi somnade i två timmar. Underbart med lite vila.
 
Ikväll har vi varit på födelsedagskalas och nu har mina pojkar slocknat här bredvid, ska bara läsa lite bloggar och sedan göra dom sällskap. Imorgon ska jag äntligen få klippa mitt hår och färga det, som jag har längtat!  Sen imorgon kväll ska jag och Malin fara och hälsa på Therese och lilla Minja, var alldeles för längesen sist så det ska bli riktigt mysigt. Elvin och Minja är lika gamla, så roligt!
 
 Hoppas ni haft en lika bra start på veckan som vi ♥
Kommentarer
Postat av: Charlotte

Sent svar men bättre sent än aldrig :)
med oss är det bra, Emil växer och mår! Själv hoppas jag att det inte är så länge kvar innan vi får komma hem. Blir mycket då också men att bara få komma hem med vår skatt ska bli så underbart!
Hälsa Familjen :)

2012-08-28 @ 00:32:48
URL: http://annacharlottesvensson.blogg.se
Postat av: Frida

Vilken fining! :)

2012-08-28 @ 21:47:58
URL: http://friiiiiiida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0