Trettioförsta Augusti

Hej på er alla fina
Igår pysslade jag med bloggen och det tog minsann en väldans tid innan jag fick upp headern. Det är ju så svårt med alla koder som man ska kopiera hit och dit, ser att bilderna blev suddiga men nu låter jag det vara såhär så länge.
 
Imorse vaknade jag av att Elvin låg och pratade. När jag tände sänglampan och sa godmorgon till honom så fick jag ett stort leende och ett bättre uppvaknade än så kan man ju inte få. Våran lilla goding
 
Nu har vi ätit frukost och strax ska vi bege oss ut i regnet på en powerwalk. Man blir inte sådär jätteladdad på att träna utomhus när man ser vad det är för väder, men det ska nog gå bra ändå. Så härligt med motion, så bara att bita ihop!
 
Klockan två ska vi vara på BVC för att väga och mäta lilleman, var hela tre veckor sedan sist vi var där så det ska bli spännande och se hur mycket han ökat i vikt. Får sällskap av Malin och Mamma där och sedan ska vi fara en sväng på stan. Ska gå in och skjuta upp min tatueringstid på grund av att jag ångrat mig, har fått en helt ny idé och då känns det som att jag behöver lite tid att tänka. Och så ska jag gå in på leksaksaffären och hämta ut ramen så vi kan göra hand- och fotavtryck på Elvin. När jag var där och skulle köpa så hade dom bara en kvar som det bara gick att göra en hand i, jag ville ha en med tre så då beställde dom efter.
 
Hoppas ni får en fin fredag. Kram på er!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0