20 December

Hej på er ♥ Just nu skriver jag från våran nya dator, vår gamla har nästan helt lagt av så det känns riktigt skönt med en ny! Var en himla procedur med förra datorn om man skulle skriva ett inlägg, tog flera timmar för att skriva några rader så nu kommer det nog komma in lite fler inlägg här. Och kul att skriva på en alldeles ny en. Hihi.
 
Idag har jag städat och gjort julfint här hemma. Elvin har hjälpt mig och sprungit efter dammsugaren. Sötnosen. Han kollade så fundersamt på den och undrade hur den kunde röra på sig. Nu ikväll har jag slagit in resten av alla julkappar så nu är det klart. Bara en liten som fattas till lillprinsen från oss, den fixar jag imorgon. Sedan imorgonkväll ska vi fara till min storebror med familj och fira lilla julafton där. Så mysigt! Det blir dopp i gryta till middag och julklappsöppning. Dom åker ju till Luleå över jul så det känns kul att vi kan träffas allihopa och få en helkväll tillsammans när vi inte kommer ses på julafton.
 
Jag fick även min fina tavla från Formeli idag! Så nöjd. Dock blev det en stjärna istället för en bil som jag ville ha, men jag mailade ägaren och hon skulle skicka en ny utan extra kostnad. Det var snällt.
 
Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan göra en tidigt kväll. Kram på er!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0