Efter 8 veckor med LCHF

 
Min viktminskning förra månaden - 5,1 kilo
Min viktminskning denna månad - 3,3 kilo
 
Viktminskning på 8 veckor - 8,4 kilo
 
Även om jag kanske hoppats på större siffror denna månad så känner jag mig riktigt nöjd. Jag kämpar på hårt varenda dag och det känns bra att det ger resultat. Jag gick ner mycket den första månaden, så jag har ju bara det att jämföra med. Så det är klart, jag hade väl innerst inne hoppats på liknande siffror denna månad men jag känner någonstans att det kanske haft sina anledningar.
 
Att äta LCHF innebär inte att man behöver ta bort alla kolhydrater, man får äta 20 gram kolhydrater varje dag och jag har försökt hålla mig under det. Men jag kan inte påstå att jag kört strikt LCHF och har inte kunnat träna ordentligt på några veckor på grund av sjukdom och en skadad tå. Jag har bakat bröd och ätit gott, bakat inför julen och smakat. Så med tanke på hur jag ätit, känner jag mig nöjd.
 
Mina planer denna månad, fram tills nästa vägning, är att bli hårdare med kosten. Försöka tänka mer på hur mycket koldhydrater det är i maten jag äter och storleken på portionerna. Jag tror att tallriksmodellen kan vara bra. Sedan ska jag verkligen ta tag i träningen. Försöka träna hårdare. Kanske ger jag mig själv ett gymkort i julklapp och börjar träna där. Även om jag tror att mina powerwalks gör mycket så kan man alltid göra mer.
 
Mitt mål till nästa vägning är att gå ned minst den vikt som jag gått ned denna månad. Så jag siktar på 4 kilo till den 22 Januari. Bara att fortsätta kämpa, jag vet att jag klarar det.
 
 
Kommentarer
Postat av: Lena Lundblad Eriksson

Superduperbra jobbat Sara!! En strålande insats av dig, heja, heja!!
kramar från Moster

2012-12-22 @ 09:03:28
Postat av: Frida

Du är så himla duktig och har sån kämpaglöd. Får du bara vara frisk och kry tvivlar jag inte en sekund på att du tar 4 kilo innan den 22 Januari! :) Hejja Dej!

2012-12-22 @ 22:43:09
URL: http://friiiiiiida.blogg.se
Postat av: Camilla - BF13

Jag använde mig oxå utav LCHF förr och tyckte det var sjukt bra :D Får nog bli det sen igen :)

God Jul

2012-12-23 @ 21:51:33
URL: http://mirabilibus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0