Elvin's första jul ♥

Gårdagen var helt fantastisk, på alla sätt och vis ♥ Vi vaknade upp i Tjäl, åt en god jullunch tillsammans med min fina's familj och öppnade julklappar. Mitt på dagen åkte vi tillbaka till Lycksele för att spendera kvällen med min familj. Vi hann hem lagomt till kalle anka, drack glögg och hjälpte till att duka fram all julmat. Mamma hade lagat så mycket gott! Efter middagen öppnade vi julklappar och vi alla fick så mycket fint. Elvin fick massor med kläder i strl 74, väldigt välbehövligt när vi inte alls köpt några större kläder och strl 68 börjar bli för smått. Färgglada bodys & byxor, pyjamasar, hängslebyxor, onepiece, sockar och dreggellappar. Han fick massor med leksaker, böcker, pipmugg och bokstäver som han ska ha på dörren in till sitt rum. Han fick även pengar och en stor mysig björn som han tyckte om.
 
 Det kändes helt klart speciellt att det var Elvin's första julafton och den blev verkligen jättemysig. Är säker på att han uppskattade den även om han kanske inte förstår så mycket. Idag har han varit riktigt slut på så julen har gjort sitt. Hihi.
 
Idag har vi varit hos mamma och ätit jullunch med Marcus & Malin. Hann med en löptur nu på eftermiddagen och medan Elvin vilade så bar vi in massor med ved och skottade gården. Nu har vi precis ätit en sen middag och kvällen kommer bli väldigt lugn. Ska försöka skriva om Elvin's utveckling också, han har ju hunnit bli ett halvår men jag har inte riktigt haft tiden för att skriva ett inlägg.
 
Kommentarer
Postat av: Camilla - BF2013

Sicken sötnos!

2012-12-27 @ 16:41:59
URL: http://mirabilibus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0