Härliga måndag

Godkväll på er ♥ Jag borde egentligen göra mina pojkar sällskap och skutta i säng, men ville bara skriva ett litet inlägg först. Ikväll har vi varit i huset och packat upp. Min bror har slipat, tvättat och börjat måla trappen vit. Min fina, hans ena bror och en kompis till oss har börjat isolera ett rum på övervåningen som så småningom ska bli Peder's rum där han kan ladda sina skott och ha sitt vapenskåp. Jag och Malin har packat upp i köket så nu är det färdigt. Imorgon ska pojkarna fortsätta på samma som idag och jag ska börja måla våran kökssoffa med Malin. Så fruktansvärt tacksam för all hjälp, ni alla är guld värda som ställer upp!
 
Idag var vi förresten på banken och skrev klart alla papper, så nu är huset verkligen vårt! Är så lycklig just nu.
 
Imorgon på dagen ska jag börja plocka upp lite här hemma och packa ned det sista. Sedan hoppas jag att byråerna kan flyttas så man kan börja packa in i dom. Sedan är det bara att vänta, det är rätt mycket som ska målas och innan det är färdigt kan jag inte börja inreda. Känner ju hur det kliar i mina fingar. Vill upp med alla fina ljusstakar, lyktor, väggord, tavlor och speglar. Helst nu, direkt. Men den som väntar på något gott. Hihi.
 
Nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen. Kram på er!
Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag förstår att det är mycket för dig nu med det, men någon gång i januari när jag kommit hem från Thailand kanske det kan passa bra att ses, du kan ju höra av dig då du börjar vara klar med flytten och så :)
Mysigt att få julpynta och fixa i sitt första hus! :)

2012-12-04 @ 14:53:01
URL: http://Jessicaelisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0