Svar på era frågor

När vill ni att nummer två ska komma?
 
Just nu känner vi att vi vill ge Elvin all vår tid, så tankar på ett till barn finns just nu inte. Vi båda vill nog ha cirka två år mellan barnen. Sedan så vill jag hinna gå tillbaka och jobba innan nästa och såklart gå ner i vikt färdigt. Men tiden får utvisa.
 
Hur ser en vanlig vardag ut för dig och Elvin?
 
Elvin vaknar varje morgon kring åtta och då lyfter jag över honom i vår säng och där myser vi en liten stund innan vi kliver upp. Han får sin välling efter påklädning och blöjbyte, sedan brukar han gå runt i sin gåstol och leka lite medan jag plockar undan. Efter mycket lek och bus så brukar Elvin vilja sova en stund och ibland vilar jag med honom eller så tar vi en promenad så han får sova i vagnen. På förmiddagarna brukar han sova nästan två till tre timmar så jag brukar försöka hinna få så mycket som möjligt gjort under den tiden. På eftermiddagarna så brukar vi oftast försöka komma ut lite, träffa andra mammor eller träffar någon vän. På kvällen byter Elvin om till pyjamas kring åtta, nio tiden och sedan äter han sista målet och lägger sig för natten. Dagarna känns så lika men varierar ändå, beroende på vad vi har för något inplanerat. Ibland har vi jättemycket att göra om dagarna, medans nästa bara blir en lugn hemmadag.
 
När har du tänkt börja jobba igen?
 
Tanken är att jag ska börja jobba lite smått i Mars nästa år, helger och så för att spara lite mammadagar. Sedan kommer jag gå tillbaka och jobba helt i Juni när jag varit hemma ett år.
 
Vilken är den snyggaste kändisen du vet?
 
Cam Gigandet ;)
 
 
Hur länge planerar du att vara mammaledig? Kommer du att börja jobba då eller funderar du på att börja studera?
 
Jag kommer börja jobba helt igen nästa år i Juni och jag har inga planer på att plugga vidare, inte alls faktiskt.Jag har alltid velat bli barnmorska men som det känns nu så vill jag hellre jobba, men det kanske hinner ändras.
 
Vad önskar sig Elvin i julklapp?
 
Kära tomten ;) Han önskar sig färgglada kläder, bodys och byxor. Även en onepiece. Han önskar sig leksaker i alla former, helst såna som blinkar och låter.
 
Nämn tre saker som du vill göra innan du dör?
 
Jag vill gifta mig, skaffa fler barn och åka utomlands igen.
 
Nu när du äter en diet, vad är din största craving från det du inte längre får äta?
 
Choklad! Älskar verkligen det, så det känns lite jobbigt att vara utan faktiskt.
 
Vilken är din favorit träningsform?
 
Promenader och löpning. Jag tränar faktiskt hellre utomhus än är inne på gymmet och lyfter vikter.
 
Hur många kilon har du kvar till din målvikt?
 
Jag vill gå ner cirka 20 kilo till. Men skulle jag bara klara av att gå ned 15 skulle jag var nöjd med det.
 
Har du några delmål i din viktnedgång?
 
Innan Mars vill jag att vågen visar -10 kilo till.
 
Vad ser du mest framemot i Elvin's utveckling?
 
Jag ser framemot allt! Att få se honom lära sig saker, utvecklas och förändras. Längtar efter att få höra honom prata för första gången, få se honom gå, få se honom göra saker som han tycker om.
 
Hur känns det att vara en ung mamma?
 
Jag känner inget speciellt, hade nog känt precis likadant om jag vore 31 istället för 21. Jag tror inte åldern har någon betydelse när det kommer till att bli mamma, man växer in i sin roll oavsett hur gammal man är. Men jag känner ju helt klart en fördel med att jag blivit mamma så ung, jag kommer orka mycket mer och hinna se mycket mer av Elvin.
 
Nämn 3 bloggar som inspirerar dig?
 
benitaschoultz.blogspot.com - Benita inspirerar mig genom hennes vilja och målmedvetenhet att gå ned i vikt. När det känns jobbigt så brukar jag gå in och se hur långt hon kommit och då får jag ny energi för att fortsätta kämpa.
 
www.frudrutts.blogg.se - Min fina vän Frida bloggar om sitt liv som ung tvåbarnsmamma och hon får mig verkligen att inse att ingenting är omöjligt. Jag har mött få som är så starka som hon och hon är en vän för livet som jag verkligen är rädd om.
 
http://lchfklubben.se/dagsattblismal/ - Shervin bloggar om sin viktnedgång, hon äter LCHF och ger mig många bra mattips och träningstips.
 
Vad fick dig att börja blogga?
 
Jag har skrivit dagbok länge och läste många bloggar i några år innan jag startade den här 2008, jag ville också dela med mig av min vardag till andra så en dag bestämde jag mig bara för att registrera mig här på blogg.se. Idag är jag så glad att jag startade den här bloggen för det är så himla roligt att gå tillbaka, se vad man gjort och hur mycket man förändrats.
 
Vad förväntar du dig av år 2013?
 
Jag hoppas på ett spännande och lärorikt år! Jag hoppas på att jag hinner nå min målvikt under året, fortsätta träna, ser framemot första året i vårat hus och såklart ett lyckligt år med många ljusa stunder med min fina familj och mina underbara vänner. Jag tror att nästa år kommer bli väldigt bra.
Kommentarer
Postat av: Rebecca

Vi har samma kändissmak ser jag, Cam är ju grymt snygg!;)

2012-12-13 @ 00:54:08
URL: http://rebelii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0