Andra Februari

Denna dag har varit jobbig, minst sagt. Var på Ansia Camping 09:15 imorse då våran planeringsdag med jobbet startade, den pågick till 16:30 och då var det bara för mig att åka direkt på jobbet, byta om och jobba hela kvällen. Har värk i ryggen och jag har väldigt ont i mina fötter, så nu har jag precis tagit ett långt varmt bad och ska skutta isäng. Jag är rent utsagt döslut på och behöver massor med sömn nu.

Imorgon jobbar jag bara en kort dag så det känns bra, slutar klockan halv ett. När jag känner mig såhär trött och har värk känner jag mig inte direkt taggad på jobb hela helgen, men det är bara att bita ihop. Fick världens sämsta lön denna månad och det får mig att vilja jobba dygnet runt, snål som jag är! Haha. Nä, så farligt var det väl inte men ändå. Dom som känner mig vet vilken panik jag får över pengar, även om det inte är någon fara så är jag himla brydd. Nog pratat om pengar, nu ska jag krypa isäng bredvid min fina och se något avsnitt av House. Världens bästa serie om ni frågar mig.

Hoppas ni haft en superbra dag! Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

absolut! helt fantastiskt :)

Åh då ligger du ca 5 veckor efter oss då? vi är i v.26 ( 25+6 ) å de är så mysigt att magen börjat komma på riktigt nu :)

Ha ni tagit reda på om ni väntar en kille eller tjej? :)

2012-02-02 @ 22:32:24
URL: http://annacharlottesvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0