Åttonde Februari

Jag har legat i magsjuka tills idag, därav den fruktansvärt dåliga uppdateringen. Var tvungen att gå hem från jobbet i söndags, sedan dess har jag pendlat mellan toaletten och sängen. Fy! Men det känns så himla bra att det känns bättre idag, jag mår inte illa och känner mig faktiskt riktigt pigg. Men jag tog en extra villodag så jag verkligen skulle hinna bli frisk. Det är lika bra.

Nu är jag inne på min långledighet och det känns så bra, vill ni veta varför? :) Jag kan nämligen bli faster vilken dag som helst! Joakim och Mia's bebis är beräknad att komma ut på fredag, det är så nära nu och det känns så spännande. Inte bara den lyckan att jag ska bli faster utan även att jag ska få hålla ett pyttelitet spädbarn och få förbereda mig på det fantastiska som om några månader blir verklighet för oss. Det kan inte bli så mycket bättre ♥

Jag ringde till min fina tidigare och påminde honom om att jag kan bli faster vilken dag som helst, då fick jag ett svar som gjorde så det pirrade i hela mig! ''Ja tänk om några månader älskling, då är det våran tur'' Åh. Det är sant. Fem månader ungefär, snart fyra. Helt fantastiskt. Vi längtar så efter dig lillpyret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0